Hier is een gids voor het bouwen van een saunaruimte

Na een dag hard werken verlangen we allemaal naar rust, en die rust kan thuis op ons wachten. Weten hoe?

De perfecte behandeling om aan die wens te voldoen, kan een privé binnensauna zijn die thuis wordt gebouwd. De sauna verlicht spanning en minimaliseert de hoofdpijn en gewrichtspijn die u heeft. Is het niet echt goed voor je gezondheid?

De beste manier om thuis een saunaruimte te bouwen is;

1.DE KOSTEN OM EEN SAUNA KAMER TE BOUWEN:

We zullen je vertellen hoe je thuis een binnensauna kunt bouwen. U kunt de sauna bouwen binnen een kostenbereik van ongeveer $ 3000 tot $ 9000 of meer, afhankelijk van hoe u deze wilt aanpassen. Zijn er plannen in je hoofd om je privésauna in te richten?

2. WAAR EEN SAUNARUIMTE THUIS PLAATSEN:

Een belangrijke stap bij het bouwen van een binnensauna is de locatie waar u deze wilt plaatsen. U kunt uw saunaruimte op tegels, beton, tapijt, laminaat of zelfs hout plaatsen. Het belangrijkste om te zien is echter dat de locatie waterpas is.

Een andere stap is om ervoor te zorgen dat uw sauna beschermd is tegen het weer, want als er regen is en u een buitensauna heeft die niet goed beschermd is tegen de regen, zult u problemen moeten ondervinden met betrekking tot dat het water schade zal toebrengen. zijn elektronica.

3. DE GEREEDSCHAP EN LEVERING DIE NODIG IS OM EEN SAUNARUIMTE TE BOUWEN:

De basisgids voor het bouwen van een sauna omvat het volgende:

De bedrading van uw saunaruimte bestaat uit licht, lichtschakelaar, saunakachelbuis en doomy zijn enkele andere apparaten.
Isolatie is belangrijk om uw saunakamers te verlagen; u kunt het aanpassen aan uw eigen behoeften.
Folie is ook nodig omdat het de wanden en het oppervlak beschermt tegen het absorberen van dampen. De folie werkt als dampscherm. De folie moet de muren en het oppervlak bedekken en mag niet worden vervangen door een ander product, omdat het niet smelt en ongeparfumeerd is.
Cederhouten lambrisering moet over de isolatie en de folie worden gedaan. De cederhouten lambrisering zorgt voor een uitstekende stabiliteit bij vochtigheid en is traditioneel.
De saunakachel wordt met saunastenen geplaatst zodat de warmte in de rotsen wordt vastgehouden, en tijdens het baden in een saunaruimte raakt het water de rots en ontstaat er een plezierige sfeer. Het is het beste om de kachel met stenen te gebruiken, anders kan de hitte brand veroorzaken.
Ten slotte worden banken geplaatst en worden de cederhouten vloerpanelen toegevoegd, omdat het zachthout is en beter de warmte die vrijkomt uit stoom zal absorberen.
Bovendien kan ceder natte omstandigheden weerstaan ​​en de aantasting door de insecten afweren.

Leave a Reply