Slimme winkeltips voor de beste matras

Hier is een leuk weetje: je zult een derde van je hele leven in bed doorbrengen, dus je moet zeker op je hoede zijn voor het soort matras dat je hebt. Als je merkt dat je ligt te woelen en te draaien of wakker wordt met pijn in je rug, dan zou je moeten overwegen om een ​​nieuw matras te kopen. Een goede nachtrust verdrijft niet alleen de kringen onder de ogen, het houdt je hersenen gezond en verbetert je prestaties overdag. Dus als u op het punt staat een nieuwe matras te kopen, volgen hier enkele toptips die u kunnen helpen.

Bepaal het type matras

U moet de verschillende soorten matrassen kennen die er zijn. Ze zijn elk uniek ontworpen en kunnen bij verschillende mensen anders aanvoelen.

Pocketvering

Dit zijn verreweg de meest voorkomende matrassen. Ze gebruiken ingesloten spiraalveren die in de matrassen zijn ingebouwd om u te ondersteunen en er is dempingsmateriaal aan toegevoegd. Koop bij dit type matrassen geen matras met een laag aantal spoelen. Dat betekent minder ondersteuning en kan sterk bijdragen aan rugpijn.

Geheugenvorm

Deze matrassen beginnen zich als de pest te verspreiden en ze gebruiken een vorm die reageert op de temperatuur en het gewicht. Het opwindende aan hen is dat ze zich naar uw lichaamsvorm vormen en drukpunten verminderen. Deze matrassen absorberen beweging tot op zekere hoogte, dus je zult er veel beter mee af zijn als je partner trapt en draait.

Latex matrassen

Deze zijn gemaakt van rubber, natuurlijk of synthetisch. Ze zijn duurzaam en zorgen voor een gelijkmatig veerkrachtig gevoel door het hele bed. Ze zijn ook stevig en duwen naar achteren om u geweldige ondersteuning te bieden. Neem dit type echter niet als je geen fan bent van het stevige gevoel van een matras.

Overweeg comfortabele matrassen waarop je hebt geslapen

Je sliep als een roos bij oma’s huis, en je hebt nooit de zonsopgang opgemerkt in het motel waar je vorige maand was. Houd daar rekening mee, want die gevallen kunnen u helpen uw matraskeuze te verfijnen. Als het een hotel was, bel ze dan en vraag welk type matras of merk ze gebruiken. Dat kan enorm zijn in uw zoektocht naar het vinden van de beste matras.

Test de matras

Online winkelen lijkt misschien goedkoper en veel gemakkelijker, maar bij het kopen van matrassen is het het beste als u persoonlijk wordt. Zie je met matrassen, er is geen laboratoriummonster dat je kunt nemen of een wetenschappelijke manier om te bepalen of je het geweldig zult vinden. Je beste optie is om er ongeveer 10 minuten op te liggen. Voel het en maak je geen zorgen over de ogen die je misschien aanstaren. Denk eraan, koop geen matras als u moe bent, ze zullen zich allemaal goed voelen.

Probeer voor een schuimmatras te bewegen. Is het makkelijk of kost het je teveel moeite? Het schuim kan het soms moeilijk maken om van houding te veranderen en als je denkt dat dit het geval is, koop het dan niet. Het wordt erger in koele omstandigheden wanneer het schuim uithardt.

Test de rand van de matras door erop te gaan zitten, deze mag niet doorhangen. Een stevig gevoel zou moeten wijzen op een goed matras dat langer meegaat.

Geef bij het testen niet toe aan de invloed van de verkoper. De enige die het comfort van uw matras kan garanderen, bent u zelf.

Denk aan je partner

Heb je een slapende partner, ga dan samen winkelen. Smaken en voorkeuren verschillen en je wilt geen matras mee naar huis nemen die een oorlog zal ontbranden. Als je een matras krijgt waar je allebei van geniet, heb je geluk. Als uw smaak echter te veel varieert, kunt u overwegen een matras te nemen met aan beide zijden instelbare stevigheid.

Denk er ook aan om samen in de matrassen te liggen. De druk die je partner uitoefent heeft ook effect op jou en dat zou je thuis niet willen ontdekken.

Het kopen van een matras moet niet van de ene op de andere dag worden gedacht. Denk er eens over na, doe je onderzoek en haast je niet om de winkel te verlaten. U staat op het punt een investering te doen die uw geest en lichaam beïnvloedt, doe het goed. Oh, en scheur de labels niet af of gebruik er geen basis op voordat u het garantiebeleid hebt gecontroleerd. U kunt het ongeldig maken.

Leave a Reply