Wat we hier hebben, is een gebrek aan communicatie

De resultaten van deze afgelopen verkiezingen bewezen eens te meer dat de Democraten een gouden kans hadden om te profiteren van de tekortkomingen van het Trump-voorzitterschap, maar niet voldeden aan een nationaal mandaat. Een mandaat om de handschoen te grijpen van de progressieve beweging die senator Sanders iets meer dan vier jaar geleden heeft doorgemaakt. De kansen waren er vanaf het allereerste begin, zelfs voordat deze pandemie toesloeg. Doordat ze er niet in slaagden het publiek voor te lichten over de gevolgen van de voortdurende patstelling van het Congres, conservatisme en wat de Tien Artikelen van Confederatie van de Nationale Economische Hervorming zouden doen, leidden ze tot de resultaten die zich vandaag afspelen. van Amerikanen zijn de directe gevolgen van het falen van de Democraten om het publiek te communiceren en op te voeden. Leer het publiek dat een progressieve agenda nodig is om de Verenigde Staten uit deze pandemie te halen en de gezondheid en vitaliteit van dit land te herstellen.

Het was de bedoeling van de DNC om zich bij deze verkiezingen alleen te concentreren op de regering-Trump. Ze begrepen de urgentie van de tijd niet. Ze slaagden er ook niet in om met het publiek te communiceren over de erbarmelijke omstandigheden waarin miljoenen mensen zich bevonden en nog steeds worden geconfronteerd, zelfs vóór de pandemie. De miljarden dollars die in de campagnekas terecht zijn gekomen, hadden moeten worden gebruikt om het stemgerechtigde publiek te leren dat het creëren van een verenigde coalitie ingrijpende hervormingen zou brengen die zo hard nodig zijn. De realiteit van wat er gebeurde in anderhalf jaar van politieke campagne voeren tegen die miljarden dollars zorgde alleen maar voor meer vijandigheid en verdeeldheid, waardoor het ene uiterste boven het andere polariseerde.

Men kan zich herinneren dat Ross Perot in 1992 zijn eigen geld gebruikte om op de nationale tv te gaan om het publiek voor te lichten over de ernstige gevolgen van het niet aanpakken van onze staatsschuld. Diezelfde benadering had tijdens deze verkiezingscyclus moeten worden gehanteerd. Door het medium televisie te gebruiken om te communiceren en het publiek te onderwijzen, is dit de meest effectieve manier om het publiek te communiceren en op te voeden. Als de Biden-campagne en de DNC hun middelen op deze manier hadden gebruikt, zouden de resultaten die we vandaag zien niet het potentieel hebben gecreëerd voor meer patstelling in onze regering. De gelegenheid was er om het publiek voor te lichten over veiligheidsprotocollen tijdens de belegering van deze pandemie en hoe de tien artikelen van de federatie van de National Economic Reform de nodige progressieve hervormingen bieden die de Verenigde Staten uit de afgrond van de schulden zullen stuwen en onze economie zullen herstellen. Onze economie herstellen zodat elke Amerikaan over de middelen en de beschikbaarheid van financiële en economische zekerheid beschikt.

Het falen van de Democratische partij sinds 2016 heeft geleid tot het rekruteren van een presidentskandidaat waarvan velen dachten dat het twijfelachtige en meer conservatieve signalen waren dat de resultaten van vandaag niet de gewenste resultaten hebben opgeleverd die de Democratische partij wilde. Nogmaals? Door niet volledig te communiceren en het publiek niet voor te lichten over de verdiensten van een verenigd progressief platform, heeft de Verenigde Staten gefixeerd op onze grootste scheidslijnen sinds de burgeroorlog. De steun van deze schrijvers van senator Bernie Sanders is goed gedocumenteerd. Sinds 2015 heeft hij de basis gelegd voor progressieve hervormingen. Hij heeft ook de fundamenten waarop deze hervormingen de goederen kunnen opleveren, zoals ze zeggen. Maar wat deed de DNC, ze deden opzettelijk hun best om een ​​kandidaat te ontwikkelen die meer in overeenstemming was met de status-quo van de DNC. Ze slaagden er niet in om met het publiek te communiceren door ons allemaal voor te lichten over de manieren waarop ons leven beter gediend zou zijn met een progressieve agenda die de maatstaf was van de presidentiële campagne van senatoren Sanders en zijn Our Revolution-beweging. En zo is er nog steeds echt geen vooruitgang bij het creëren van een minder giftige omgeving in Washington en het hele land.

Leave a Reply